Dubonosy

Dubonosy

jsou sjednoceni v rodu ptáků finchové rodiny. Velikost dubbins nepřesahuje velikost škrábance. Ústava je hustá, hlava je velká. Dubonosy jsou obdařeny velmi krásným zbarvením peří.

Distribuční oblast Dubonos pokrývá území severní Indie a severní Afriky, mírné zeměpisné šířky Asie a Evropy. Upřednostňuje usídlení v listnatých lesích.

Výstavba hnízd banánů začíná v dubnu. Počet vajec v zdiva se pohybuje od tří do sedmi. Nasizhivanie vejce – úkol samičky Dubonosa, ale při krmení kuřat zahrnoval oba rodiče. Kozy jsou v hnízdě v průměru po dobu dvanácti dnů.

Dubonos jsou zrníčci, ale jejich výživa zahrnuje nejen semena různých rostlin, ale i hmyz.

Dubonosy

Tvar zobáku je charakteristickým znakem banánů.

Masivní tlustý zobák se nepřiměřeně spojí s čelem. Zobák má kuželovitý tvar.

Zbarvení ocasních peří je velmi krásné.

To platí pouze pro muže těchto ptáků. Zadní část hlavy, koruny a čela mají světle hnědý nádech. Ramena jsou kaštanově hnědé a krk je šedo-růžový. Nadhvoste u mužů-dubonosov má olivově hnědou barvu. Víno-šedá barva je typická břišní straně těla, a černá – Makhov peří, brada proužek kolem zobáku, uzdu a ocas. Barva opeření ženy je pochybná poněkud stoupající než barva muže.

Listnaté lesy jsou oblíbeným stanovištěm pro Dubonos.

Kromě toho, jestliže nedaleko od nich rostou pěstované nebo divoce rostoucí bobule a sady. Ovšem Dubonos (i přes tuto okolnost) se může dobře usadit v parcích, hájích, smíšených lesích a dokonce i v bažinách.

Dubonos je stěhovavý pták.

Pouze v severních oblastech jeho distribuční oblasti. V jižních oblastech distribuce jsou tyto ptáky považovány za kočovné. Na hnízdiště přicházejí banány na jaře – začátek příjezdu je v březnu a konec – v květnu.

Výstavba hnízd banánů začíná v dubnu.

Zednictví obsahuje tři až sedm vajec. Nejčastěji však jsou čtyři nebo pět. Povrch vajíček je světle zelený, s řídkým vzorem. Nasizhivaniyu se zabýval hlavně ženskou. V tuto chvíli ji samý krmí, ale nahradí jej jen příležitostně. Kurenci se narodili v první polovině července. Jsou v hnízdě po jedenáct až čtrnáct dní. Oba samci i samci se podílejí na chovu potomků (krmivo je larvy hmyzu a samotný hmyz, stejně jako rostlinná semena). Koncem července proběhne první let hnízdění z hnízda. V tuto chvíli dozrávají různá plody, jejichž semena slouží jako krmná základna jak pro dospělé, tak pro mladé duby. Zpočátku se mláďata chovají odděleně od sebe. Jejich sloučení se koná v srpnu. Malé hejny mladých Dubonů v této době procházejí zahradami a ovocnými zahradami.

Dubonos jsou zrní ptáci.

Nutriční výživa banánů zahrnuje semena z kamenného ovoce a bobulovin. Semena divoké třešně, švestky, třešně a další. Dieta několik druhů na úkor osiva kukuřice, hrachu, slunečnice, olše, jasanu, lípy a javoru. Dubonosy jí a hmyz. V oblastech, kde je početné pochybné rostliny bohatý, mohou mít ovoce a bobulové zahrady pro člověka nějaké negativní důsledky z návštěvy těchto ptáků.

Dubonosy

Archonium se vyznačuje barvením peří.

Žlutozelený odstín má břicho, nadir a beder a matná černá barva je dána na zádech, hrudi, krku a hlavě tohoto ptáka. Bílé zrcadlo zdobí křídlo dubu. Jalovec se liší od obyčejného a většího. Jalovec byl jmenován svým jménem kvůli specifičnosti jeho jídla – konzumuje pouze semena jalovce. V souvislosti s touto okolností se rozsah rozložení jedinců tohoto druhu shoduje s oblastmi růstu archa. Archovyh Dubonos obývá horské borové lesy střední, přední a střední Asie.

V květnu probíhá masová ovipozice vajíček společné pochybnosti.

Zásuvka je vyrobena ve formě hlubokého šálku. Jeho průměr se pohybuje od dvacet do dvacet centimetrů, výška hnízda je osm až deset centimetrů, průměr podnosu je od sedmi do osmi centimetrů a hloubka misky je od čtyř do pěti centimetrů. Jako stavební materiál banány používají kořeny, větvičky atd. Hrubé větve tvoří vnější vrstvu hnízda. Kůň, tenké suché stonky tvoří základ vrhu. Zednictví obvykle sestává ze čtyř nebo pěti vajíček. Doba inkubace je dva týdny. Nestlé jsou přijímány od rodičů v prvních dnech života jako potraviny prakticky jen hmyzu. O něco později se kuřata přepnou na zeleninu. Dvě spojky za rok za pochybné – prakticky nemožný jev. Odjezd se koná na konci léta – počátkem podzimu.

Obyčejné duby jsou běžné v celé Eurasii.

Oblast distribuce je skutečně poměrně široká a pokrývá území z Britských ostrovů do Japonska. Nicméně, tito ptáci jsou stále vzácné na území, která jde daleko na sever a severovýchod. Také ve skandinávských zemích lze vidět velmi zřídka. Během migračních letů dojede obyčejné kmeny do Turecka, Alžírska a Maroka.

Ordinární Dubonas může být doma. Pozornost milovníků přitahuje jeho krásné zbarvení. Nicméně, jako domestikovaný pták, dubonos jsou stále vzácné. Životnost pochybného stromu v kleci je však skvělá a není tak dlouhá. Pro údržbu v domě potřebuje Dubonos prostornou buňku. Dřevěné tyče jsou nepřípustné, protože tento pták je snadno kousne. Dubonos by měl mít vždy přístup k čisté čisté vodě. Ve stravě banánů musí nutně zahrnovat semena (například lněný, ovesný, slunečnicový); kosti (například třešně, třešně, třešně); bobule (např. horský popel, včelí třešeň, rakytník, psí růže, viburnum); ovoce a zelenina (například jablko, okurka); větve-pupeny (aktuální v jarní době – ​​pupeny ovocných stromů). Pro zlepšení trávení je nutné dávat písek, písek, štěrk. Dubonos má flegmatickou povahu.

Tento pták má zvyk sedět na stejném místě po dlouhou dobu. Zároveň se prakticky nehýbe. Ale duševní schopnosti Dubona stále nadané. Jednotlivci jsou chytří a odvážní. Dubonosy často přinášejí značným škodám zemědělcům nákladních automobilů a někdy úplně zničí celou plodinu.

Blue Dubonos má modrou ocasní barvu.

Délka těla tohoto ptáka je v průměru devatenáct centimetrů. Modrá je hlavní barva peří a na křídlech tón je tmavší. Na křídlech jsou jasně viditelné nažloutlé pruhy. U žen z modrého dubu má hlavní barva opeření hnědý odstín, modrý odstín je pozorován pouze v pasu. Mladí muži jsou zcela modří. Modrý dub není snadno rozpoznatelný. I přes takové jasné zbarvení opeření. Zejména při slabém osvětlení se barva stává velmi tmavá a téměř neviditelná (v tomto případě se snadno mýlí s býčím býkem).

Add a Comment